Зареждане

Georgi Karakhanyan проговори след уволнението от ACB

Georgi Karakhanyan проговори след уволнението от ACB
Публикувано на: Ноември 24, 2018 в 16:16 ч
Georgi Karakhanyan вече бивш боец на ACB реши да пусне изявление, след като днес стана ясно, че от ACB са взели решение да го уволнят. Причината за това е че според ACB, Georgi е показал безпрецедентно неспортсменско поведение преди битката и по време на битката, за симулиране и опит да измами съдията, което води до конфликти и караници в клетката и извън нея - Karakhanyan ще бъде дисквалифициран, резултатът от неговата битка срещу Nagiban ще бъде променен на NC и Georgi Karakhanyan ще бъде уволнен.

Явно Karakhanyan не е доволен от тези твърдения на ACB и реши да сподели своята версия на случилото се:


След като от ACB споделиха в социалните мрежи, че съм бил уволнен почувствах, че трябва да информирам медиите и феновете за това, което точно се случи. ACB твърдят, че съм нарушил параграф 5 от нашия договор, който гласи: "Бойците трябва да показват правилното поведение, нямат право да обиждат останалите бойци и гости, които присъстват на турнира, на пресконференцията, в хотела, ресторанта и на други места". Ако трябва да съм честен ще кажа, че не отговарям за поведението на хората в публиката. Разбирам, че моите фенове са доста емоционални, но трябва да оставят боевете на мен и моите опоненти в клетката. Не съм направил нищо с което да предизвикам масов бой.

Бях ударен след като Herb Dean спря битката и мисля, че това беше в основата на сбиването в публиката. Що се отнася до поведението ми на кантара от ACB ми казаха, че трябва постоянно да говоря глупости за моя опонент. Казаха ми, че битката набира голяма популярност и трябва да подклаждам огъня. Израснал съм в Русия и знам, че тук има граници, които не трябва да се преминават. Нито една организация не си е позволила да промена изхода на дадена битка. Трябва да бъде или дисквалификация или победа за мен със събмишън, а не NC. 

Аз съм професионален боец вече 12 години и имам почти 40 битки и мога да кажа, че съм се бил в много организации, но нито една от тях не е показвала такова неуважение към мен, каквото показаха от ACB. Искам да се извиня на моите фенове в Русия и по всичко личи, че скоро няма да се състезавам повече тук. Сега съм свободен агент и нямам търпение да посрещна новите предизвикателства, които ме очакват.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес