Зареждане

Georges St-Pierre: UFC се страхуват от това, че може да победя Khabib

Georges St-Pierre: UFC се страхуват от това, че може да победя Khabib
Публикувано на: Юли 26, 2019 в 08:26 ч
Легендарният боец Georges St-Pierre не получи желаната битка с Khabib Nurmagomedov и реши да се оттегли от ММА преди няколко месеца. "Rush" не крие своето желание да се тества срещу Khabib и загатва, че може да се завърне, за да направи една такава битка. Преди няколко дни в интервю Ali Abdelaziz сподели, че има голяма вероятност Khabib да се бие с GSP в следващата си битка, а Georges от своя страна също започва все по-често да говори за Khabib и нещата стават съмнителни.

"Rush" вярва, че от UFC най-вероятно се страхуват да му дадат тази битка, защото той може да победи Khabib, а след това да си тръгне отново и да им провали инвестицията:


Мисля, че има различни места в битката, в които съм по-добър от него. Разбира се, че има места, на които Khabib е по-добър от мен, но аз съм по-бърз, контролирам дистанцията и влизам по-бързо в събарянията. Той е по-добър, когато е близо до оградата, а аз съм по-добър в средата на клетката. 

Ще победя, ако държа битката далеч от мрежата. Най-вероятно от UFC се страхуват и не искат да го победя, защото след това ще си тръгна и ще им проваля инвестицията. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес