Зареждане

Georges St. Pierre е прекалено стар и бавен за McGregor

Georges St. Pierre е прекалено стар и бавен за McGregor
Публикувано на: Септември 26, 2017 в 19:33 ч

Бившият шампион в полусредната категория на UFC, Georges St. Pierre ще направи дългоочакваното си завръщане с битка срещу шампиона в средната категория Michael Bisping.

Според оттеглилата се ММА шампионка Miesha Tate, "Rush" трябва да е благодарен, че е получил двубой с Bisping, а не със страшилището с "тежки удари" Conor McGregor, защото това е сигурна загуба за канадеца.
 
"McGregor е уникален боец. Когато става въпрос за тактика, за траштолк, за влизане в мислите на хората - никой не го прави по-добре от McGregor. Мисля, че скоростта е на негова страна. Уменията му в стойка също. Освен това GSP е извън играта от много ъдлго време. Има и един елемент, който хората още не са осъзнали напълно, но McGregor го добавя умело към уменията си в клетката. Той влиза в мислите на хората, съсипва ги още преди да са излезли срещу него в Октагона. Той еволюира, атлетичен е и с тежки удари. Мисля, че може да нокаутира много по-големи бойци от него. Вижте колко добре се справи срещу Mayweather. Бях толкова впечатлена от постиженията му в боксовата битка. Мислих, че лесно ще загуби тази среща, но той оцеля дълго."

10 рунда с един от най-добрите боксьори в историята не са малко в действителност.

St. Pierre вече има насрочена битка, а "Notorious" все още не е защитавал титлата си в леката категория, която спечели миналата есен.

Какво е вашето мнение по въпроса?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес