Зареждане

Гегард Мусаси надигра Дъглас Лима и си върна титлата

Гегард Мусаси надигра Дъглас Лима и си върна титлата
Публикувано на: Октомври 30, 2020 в 06:55 ч
Гегард Мусаси и Дъглас Лима оглавиха събитието Bellator 250, което се проведе в Кънектикът. Двамата бойци се биха в средна категория, а залогът беше вакантната титла в дивизията. Шампионът в полусредна категория Дъглас Лима се надяваше, че ще стане двоен шампион, но това не се случи. Битката им стигна до съдиите, които отсъдиха единодушно в полза на Мусаси - (48-47, 49-46, 49-46).

В първия рунд Мусаси тръгна смело напред и вкара ритник, на който Лима отвърна с ритник. Мусаси опита да пренесе боя на земята и постави Лима на колене, след което го наказа с удари с колене. Лима опита да хитрува и се държеше за мрежата, което доведе до предупреждение от рефера. Мусаси доминираше до края на рунда и вкара добри попадения на бразилеца.

Във втория рунд Мусаси продължи да натиска. Той атакуваше постоянно с леви и десни удари. Лима отвърна с ритници и беше прекалено дефанзивен. Гегард опита да пренесе боя на земя, но не успя и двамата размениха удари с колене. Ритник от Мусаси и ляв удар от Лима.

Третия рунд отново видя Мусаси в нападение, а Лима пак заложи на ритници. Лима вкарва добри попадения, но Мусаси го води с отбелязаните удари, като има в пъти повече. Комбинация от ритници и удари от страна на Мусаси, а Лима отвръща само с 1 ритник. Размяна на ритници и край.

В четвъртия рунд Гегард започна с ритник, след което натисна Лима към мрежата. Гегард опитва събаряне и взима гърба на Лима. Мусаси го настъпва по краката и опитва да пренесе боя на земя, но не успява. Размяна на ритници и край на този рунд.

В последния рунд Лима реши да е малко по-офанзивен, но прекалено късно се усети. Дъглас вкара добри попадения, но Мусаси пренесе боя на земята, където доминира и боя стигна до решение.

Мусаси победи, с което си върна титлата в средна категория. Гегард навлезе в серия от 2 поредни победи, а Лима загуби серия от 3 поредни победи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес