Зареждане

Gegard Mousasi обмисля качване в тежка категория

Gegard Mousasi обмисля качване в тежка категория
Публикувано на: Септември 28, 2018 в 11:18 ч
Gegard Mousasi, ще защитава титлата си в средна категория срещу настоящия шампион в полусредна категория  Rory MacDonald. Двамата влизат в клетката на Bellator 206, което ще се проведе утре в Калифорния. Mousasi е в серия от 7 поредни победи и не е губил от 2015. Той е успял да спечели 6 от тези битки с приключване и осъзнава, че края на кариерата му наближава и трябва да си търси битки за пари.

Mousasi е готов да се пробва в полутежка категория, както и в тежката. Ето какво сподели той:

Мисля, че вече остаравям и трябва да търся забавни битки. Готов съм за битки в полутежка категория и в тежката. Уморих се от сваляне на килограми и искам да се бия на високо ниво в следващите 4 битки. Близо съм до края на кариерата ми и вече не искам да преминавам през тежкото сваляне на килограми. Готов съм да се бия в тежка категория и това не е проблем за мен.

Винаги съм казвал, че след края на 4-те битки, които ми остават искам да се оттегля, но това ще зависи от резултатите в тези битки. Ако успея да спечеля тези битки и то в първите рундове, тогава ще продължа да се бия. Ако обаче имам битки като тази с Shlemenko, то тогава ще обмисля оттеглянето си.

Ще успее ли Mousasi да победи Rory ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес