Зареждане

Ган ще се представи като Фюри срещу Уайлдър при битката с Нгану

Ган ще се представи като Фюри срещу Уайлдър при битката с Нгану
Публикувано на: Октомври 13, 2021 в 09:58 ч
Временният шампион в тежката категория на UFC, Сирил Ган се надява да поеме по стъпките на боксовия шампион Тайсън Фюри, когато се изправи срещу Франсис Нгану в UFC 270.

Точно както при следващата битка на Ган, Фюри трябваше да се изправи срещу силов боец и то три пъти в лицето на Дионтей Уайлдър. Третата им битка бе през изминалия уикенд и бе сочена за една от най-добрите боксови битки в историята. Въпреки, че усети пълната сила на Уайлдър и бе пратен в нокдаун два пъти, Фюри се възстанови и успя да победи америкенца с нокаут в 11-тия рунд.


Ган се е наслаждавал на битката и сподели, че бойният интелект на Фюри е бил ключовият фактор в нея.

"Беше лудница. Беше много по-интересно от първата или втората им среща. И беше доста оспорвано, особено в началото. Но според мен когато имаш такъв интелект за водене на двубоя и такива технически умения като Тайсън Фюри, нормално е накрая ти да си победител.

Иска ми се да мога да направя нещо сходно с Франсис. Когато един боец е достатъчно бърз и играе умно, винаги има отговор за прекомерната сила на опонента си. Надявам се и при мен да сработят нещата така, както сработиха при Фюри... Надявам се, че ще успея да контролирам двубоя, както направи той."


Ган и Нгану ще се бият в UFC 270, което ще е първото голямо събитие на организацията за 2022-ра.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес