Зареждане

Фьодор Емеляненко е любимият боец на Майк Тайсън

Фьодор Емеляненко е любимият боец на Майк Тайсън
Публикувано на: Октомври 10, 2024 в 18:00 ч
Когато мислите за Майк Тайсън, вероятно си представяте брутален шампион по бокс, който не проявява уважение към никого. Но когато става въпрос за любимия му боец в ММА, той без колебание посочва Фьодор Емеляненко. Да, дори Тайсън, човекът, който самият вдъхнови милиони фенове, симпатизира на Фьодор.

И честно казано, това не е изненадващо. Емеляненко може да не е най-шумният или най-крещящият човек, но веднага щом пристъпи в клетката, той се превърна в тиха, смъртоносна сила. Извън клетката вероятно дори няма да забележите Фьодор. Той просто ходи като обикновен мъж, а не мачо, който привлича всички погледи към себе си.

И това го прави толкова интересен. Докато много бойци крещят и демонстрират мускулите си, Емеляненко просто показа какво може да направи, без да казва нито дума. Майк Тайсън оценява това.

 „Моят любим боец. Защото той винаги е аутсайдер, винаги е бил по-малък от противника и винаги е излизал победител. Емеляненко се би твърде дълго в ерата на допинга, огромни съперници. Никога не съм виждал спортист като него, който се бие заради самата битка. 

Фьодор Емеляненко е опровергал прогнозите толкова много пъти. Той върши работата си и продължава без цялото това шоу.  Това земно отношение, тази способност да остане верен на себе си, докато доминира в света на ММА, прави Фьодор легенда по неговия собствен уникален начин.", каза Майк Тайсън по адрес на Фьодор.

Разбира се, в наши дни хората често говорят за Джон Джоунс като за най-великия на всички времена. Но за някой като Майк Тайсън, който знае какво е да си на върха, Фьодор си остава истинският стандарт. Джоунс може и да е лицето на ММА сега, но преди да влезе в клетката, Емеляненко беше този, който постави летвата до небето.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес