Зареждане

Франки Едгар: Приключвам Сандхаген и се бия за титлата

Франки Едгар: Приключвам Сандхаген и се бия за титлата
Публикувано на: Февруари 2, 2021 в 04:00 ч
Бившият шампион в лека категория Франки Едгар вярва, че ще получи шанс за титлата този уикенд. Той ще премери сили с Кори Сандхаген на събитието UFC Fight Night 184, което ще се проведе в Лас Вегас.

През август миналата година Едгар дебютира в категория петел с победа над Педро Муньос. Битката им беше доста оспорвана и Франки спечели с раздвоено решение.

"The Answer" прекъсна серия от 2 поредни загуби и се надява на нов опит да стане шампион в две различни категории. Той не успя да го направи в категория перо, където пропиля 3 битки за титлата.

Сега неговото внимание е съсредоточено върху Сандхаген и категория петел. Този уикенд Франки смята, че една добра победа ще му осигури шанс за златото срещу Пьотр Ян:

За мен това е битка за определяне на претендент за титлата. Той е номер 2, а аз съм зад него в класирането. Ян вече има уредена битка срещу Стърлинг. Двамата ще се бият през март, което прави нещата перфектни. Ще се бием 1 месец преди битката за титлата в категорията. 

Нека видим какво ще се случи в тяхната битка, а победителя от този уикенд може да получи шанс за титлата. В момента е напечено в нашата категория. Трябва да вляза в клетката и да отправя послание. Трябва да приключа Кори, ако искам да се бия за титлата. 

За това съм тренирал в моя лагер. Ще го пресирам и ще покажа опит. Имам най-много опит от всеки в играта. Вече няма чак толкова възрастни бойци като мен в UFC. Трябва да покажа най-доброто от себе си и да си заслужа шанс. 

Ще успее ли Франки да победи Сандхаген ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес