Зареждане

Francis Ngannou пожела битка през декември

Francis Ngannou пожела битка през декември
Публикувано на: Октомври 8, 2019 в 08:38 ч
Francis Ngannou няма търпение да влезе в клетката и иска това да се случи още тази година. Той се намира в серия от 3 поредни победи и неговите посещения в октагона продължават само броени секунди. Тази година Ngannou записа две поредни победи с нокаут над двама бивши шампини и си спечели шанс за титлата в категорията.

"The Predator" победи Cain Velasquez за 26 секунди през февруари, а след това Junior dos Santos за 71 секунди през юни. В момента в тежка категория цари хаос, след като UFC обявиха, че ще организират трета битка между Daniel Cormier и Stipe Miocic, които вероятно ще се бият следващата година. Това ще принуди Ngannou да почака за своя шанс и той е готов да направи още една битка през декември:


UFC, искам да се бия през декември. За предпочитане е във Вегас. В противен случай съм готов да се бия навсякъде, стига да получа битка.




Появи се изненадващ кандидат за битка с Ngannou. Gilbert Burns, който се състезава в лека и полусредна категория изяви желание да се бие с него и сподели, че не се интересува от килограмите:


Нека го направим. Зарежи теглото.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес