Зареждане

Firas Zahabi: Georges St-Pierre никога няма да свали до лека категория

Firas Zahabi: Georges St-Pierre никога няма да свали до лека категория
Публикувано на: Октомври 2, 2019 в 09:22 ч
Firas Zahabi, който е главен треньор в Tristar Gym, където легендарният Georges St-Pierre вярва, че неговоя боец никога няма да свали до лека категория, за да се бие с Khabib Nurmagomedov. Дълго време се говореше за битка между двамата, но в крайна сметка тя не се случи и "Rush" избра да се оттегли от ММА.

Наскоро обаче срещата между двамата отново стана на дневен ред, след като Khabib победи Dustin Poirier и за пореден път предизвика легендарния шампион в две различни категории. Единственото условие, което има непобедения шампион от Дагестан е битката им да се проведе в лека категория. Това обаче няма как да стане и Zahabi споделя, че кораба е отплавал отдавна и няма никакъв шанс за това:


Мисля, че точно сега кораба отплава за сваляне до лека категория. Не мисля, че Georges ще успее да свали до лека категория. Мисля, че имаше време, в което Georges щеше да направи тази жертва за голяма битка, но сега няма как да се случи. 

Сега той е по-стар и живота му е хубав. Той има социален живот и намери баланса в живота и тренировките. Изисква се голяма жертва, за да остави всичко това и да сваля до лека категория. Ще му трябват цели 6 месеца, за да направи това. 

Изисква се много работа и според мен няма да стане. Аз не говоря от името на Georges и мисля, че ще се завърне само за голяма битка. Няма нужда в нея да има титла. Не мисля, че титлата е важна за него. Има само две големи имена за него и това са Nurmagomedov и Conor McGregor. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес