Зареждане

Фил Де Фрис: Имах проблеми с психиката и алкохола

Фил Де Фрис: Имах проблеми с психиката и алкохола
Публикувано на: Декември 20, 2020 в 02:00 ч
Шампионът на KSW в тежка категория Фил Де Фрис реши да поговори за премеждията, през които е преминал в кариерата и живота си. 34-годишния британец ще брани титлата си срещу Михал Кита на KSW 57 в Полша. "The Chippy Chimpanze" е бивш боец на UFC и в ММА е с рекорд 18-6-1. Той се намира в серия от 6 поредни победи и защити титлата си 3 пъти в полската организация.

Фил направи 5 битки в UFC и успя да спечели 2 и загуби 3 от тях. Той беше освободен, след като навлезе в серия от 2 поредни загуби през 2013 година. Часове преди защитата на титлата си Фрис реши да поговори за проблемите с психиката, които имал. Ето какво сподели той по въпроса:

Имах проблеми с психиката когато бях в UFC. През целия си живот ги имам. Винаги преди големите битки се разпадах на части и не можeх да го разбера. Мислех си всякакви неща. Ами ако загубя, ако ме нокаутират ? Какво ще стане, ако ме уволнят ? Гледах коефициентите и си казвах, че букмейкърите вече знаят какво точно ще се случи в боя. Влизах в клетката, но вече бях победен. Бях обзет от ужас. 

Животът ми беше непоносим. Бях глупак, защото не можех да говоря с хората или да издържам в някакви ситуации. Това не беше само в битка, а и като цяло в живота. Уволниха ме от UFC и се бих в друга организация, но пак загубих и прибягнах до алкохола. 

Тогава започнах да разбирам за проблемите с психиката и разбрах значението на думата "тревожност". Не знаех за това, докато не се образовах. Подложих се на лечение и от тогава не съм губил. Загубите са възможни в тежка категория, защото всички вкарват тежки удари. 

Ако не беше това лечение, щях да се ужася от това да загубя, защото ще съм позор и ще ми се присмиват по улиците. Сега обаче съм спокоен и нямам търпение да почувствам клетката. Приемам всичко в нея. Все още си имам тези моменти на тревога, но лекарстваха ми помогнаха. Когато говоря за това, доста бойци ми пращат съобщения. С удоволствие ще говоря, ако така помогна и на други. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес