Зареждане

Fedor Emelianenko: Бог е в мислите ми и ще дам всичко от себе си

Fedor Emelianenko: Бог е в мислите ми и ще дам всичко от себе си
Публикувано на: Януари 17, 2019 в 00:33 ч
Fedor Emelianenko винаги е споделял, че е скромен човек, който силно вярва в Бога. Няма съмнение в това, че той е една от иконите на ММА и след по-малко от 10 дни отново ще влезе в клетката. Той успя да стигне до финала на турнира в тежка категория на Bellator и ще се бие срещу Ryan Bader на Bellator 214 в Калифорния. Битката няма да е лесна, но Fedor не забравя Бог и ще даде всичко от себе си:



Да спечеля титлата в тежка категория означава много за мен. Този турнир е много важен и е всичко за мен. Бия се за моята страна. Бог е в мислите ми и ще дам всичко от себе си. Аз съм единствения руснак в турнира и ще се раздам на 100%. Искам да благодаря на Scott затова, че ме включи в турнира. Той е човек на дадената дума и е удоволствие да работиш с него.

Той не е човек, който дава напразни обещания. Бия се за страната и за моите вярвания. Какво повече от това? Фокусиран съм и мисля за битката срещу Bader. С останалото ще се занимаваме по-късно. Вече съм на 42 години и ще бъде голямо постижение, ако успея да спечеля турнира. Ryan е страхотен боец, който успя да победи корави бойци.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес