Зареждане

Fabricio Werdum спасил тийнейджър от удавяне в Калифорния

Fabricio Werdum спасил тийнейджър от удавяне в Калифорния
Публикувано на: Януари 23, 2019 в 00:00 ч
Бившия шампион в тежка категория на UFC, Fabricio Werdum (23-8-1 MMA) е спасил тийнейджър от удавяне в Калифорния. Werdum си почивал на плажа заедно със семейството си близо до своя дом. Час след като те пристигнали дошли пожарникари, които да помагат, а когато Fabricio забелязал, че само един спасител опитва да помогне на двамата тийнейджъри, които попаднали в капана на морето, бразилеца веднага се притекъл на помощ. Ето какво разкара за случката Werdum:



Видяхме пожарната кола, която дойде и спря точно при нас. Казах им, че ще помогна, а жена ми не беше сигурна, защото беше опасно. Тогава видях две малки глави, които се подават и викат за помощ. Те бяха доста далеч на около 70 метра от мен. Видях, че спасителя тръгва и аз също веднага тръгнах. Двамата плувахме заедно и дори успях да го изпреваря. 

Казах му той да спаси момичето, което викаше по-силно, а аз се отправих към момчето, което вече потъваше. Успях да го спася и отплувахме към брега, където ми помогна един възрастен мъж. Вълните бяха доста големи. Сърцето ми биеше лудо, защото това беше една екстремна ситуация. По-лошо е от битка и дори не може да се сравни с битка.





Миналата година Werdum получи 2-годишно наказание от USADA и ще моли UFC да го освободи от договора, за да може да се бие в Русия при Кадиров.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес