Зареждане

Емеляненко: Смоляков е срам за ММА в Русия

Емеляненко: Смоляков е срам за ММА в Русия
Публикувано на: Март 21, 2020 в 09:19 ч
В началото на миналия месец Дмитрий Смоляков, който е бивш боец на UFC съсипа от критики Александър Емеляненко. Смоляков гo изравни със земята и пожела битка с него до смърт. Дмитрий твърдеше, че Александър е изнасилил много жени в Русия, но се е спасявал, защото го правил заедно със синът на високопоставен чиновник в Санкт Петербург.

Смоляков е с рекорд 9-4 в ММА и миналата година беше освободен от UFC, след като се представи трагично срещу Грег Харди и Дейна Уайт веднага го изрита от организацията. Към днешна дата Дмитрий е в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 5 битки. Той записа 4 загуби в UFC и Александър не е впечатлен от него. Наскоро в интервю Емеляненко реши да обърне внимание на своя критик и ето какво каза пред медиите:


Дори не знаех кой е Смоляков. Казаха ми, че някой, някъде казва нещо в Интернет. Попитах: "Кой е този Смоляков?" Сега, оказва се, Дана Уайт се присмял на този Смоляков. Как беше вкаран в UFC ? Уайт каза: "Всички в Русия такива ли са?" Смоляков е срам за руския ММА. Той също така искал да се бие с мен. 

Той е ужасно чудовище. Оставете го да стои вкъщи и да си гледа работата. Не знам кой е, никога не съм чувал за него. Говорят за мен, за да проковират реакция от моя страна. Те започват да говорят нещо, а след това ми задавате въпроси за тях. Не съм го виждал през живота си, не знаех кой е Смоляков.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес