Зареждане

Едмен Шахбазян планира да счупи рекорд на Джон Джоунс

Едмен Шахбазян планира да счупи рекорд на Джон Джоунс
Публикувано на: Март 28, 2020 в 10:34 ч
Едмен Шахбазян не позволява на пандемията на COVID-19 да спре неговата цел, която е да стане най-младият шампион в историята на UFC. В момента този рекорд е на Джон Джоунс, който го постигна, когато беше на 23 години и осем месеца. Шахбазян е роден на 20 ноември 1997 година и все още има време да преследва този рекорд. Младото момче е с рекорд 11-0 в ММА и печели 10 от своите битки с приключване.

Едмен печели последните си 3 битки в UFC с приключване и имаше насрочена битка с Дерек Брънсън за UFC 248, но битката им беше пренасочена за 11-ти април. Събитието обаче беше отменено заради коронавируса и сега няма яснота по завръщането на Едмен в клетката.. Ето какво сподели младия боец, който в миналото е тренирал заедно с Ронда Раузи:


Това ще отнеме малко време. Имаме време до следващия юли да постигнем тази цел, защото в момента рекорда е 23 години и 8 месеца, а аз ще бъда на 23 години през ноември тази година. Ние имаме още осем месеца отгоре, за да постигнем тази цел. Предложиха на друг боец да се бие с мен и ние му казахме„ да “, но предполагам, че другият не е приел, тъй като беше с кратко предизвестие. 

И след това те пренасочиха срещата за датата в Портланд и ние се съгласихме, но тогава се случи всичко с коронавируса. Не искам да бързам с нищо, но искам да си поставя някои високи цели. Поставих си високи цели и искам да ги постигна. 

Мисля, че победа над Брънсън определено ме поставя в позиция, която е близо до топ пет. Мисля, че ще ме изкачи няколко места нагоре в класирането. Ще съм близо до първите места. В моите очи, аз съм №1 и така гледам на нещата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес