Зареждане

Еди Хърн към Уайт: Плати колкото трябва, за да върнеш Конър Макгрегър

Еди Хърн към Уайт: Плати колкото трябва, за да върнеш Конър Макгрегър
Публикувано на: Март 4, 2024 в 15:00 ч
Дейна Уайт беше призован да плати „колкото и да струва“, за да гарантира завръщането на Конър Макгрегър в UFC тази година

Промоутърът на Matchroom Boxing, Еди Хърн, има някои съвети към главния изпълнителен директор на UFC, Дейна Уайт. Хърн иска Уайт да разтвори кесията, за да върне Макгрегър в клетката. Макгрегър, бивш безспорен носител на титлата в лека категория и категория перо под знамето на промоцията, е аут от 2021 година насам.

Той си счупи крака с третата битка с Дъстин Порие и оттогава се възстановява. В последната година се говори, че Конър ще се завърне, за да се бие с Майкъл Чандлър. Двамата бяха треньори в TUF, което се проведе преди 1 година. За съжаление все още няма яснота върху битката, въпреки че Макгрегър я обяви за юни месец.

Хърн подчерта, че Макгрегър привлича много интерес, а това води и до много приходи. Еди посъветва Дейна да не щади средства при опитите да върне ирландеца в клетката.

"Аз не съм Дейна Уайт и той със сигурност няма нужда от моите съвети. Но ако бях Дейна, тогава щях да платя колкото и да струва, за да върна Макгрегър. Той инжектира ентусиазъм и жизненост в UFC, които никой друг не може. 

Няма никой в спорта, който може да направи това да се случи за UFC и MMA като Конър Макгрегър. Когато той се върне, пресконференциите, изграждането, стойността на бизнеса, рейтингите, плащанията за гледане, всички се увеличава.“, каза Хърн.

Макгрегър няма победа от 2020 година насам. Тогава той победи Доналд Серони, но феновете все още вярват, че "Каубоя" легна на ирландеца.
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес