Зареждане

Джош Емет победи Шейн Бургос в здрав бой

Джош Емет победи Шейн Бургос в здрав бой
Публикувано на: Юни 21, 2020 в 05:16 ч
Джош Емет и Шейн Бургос се биха в подглавната битка на UFC on ESPN 11, което се провежда в института на UFC във Вегас. Битката между двамата атлети беше в категория перо. Двамата си спретнаха здрава война, която продължи през всичките 3 рунда. Първите два рунда бяха доста равностойни, в които тежките удари изобилстваха. Емет стъпи лошо в първия рунд и получи контузия в коляното, което през цялата битка беше мишена за Шейн.

Вижте кой е победителят от първото издание на "Прогнозирай и спечели с MMA.BG"

 
За негово съжаление ритниците му не бяха достатъчни, за да обърне нещата в своя полза. Джош беше с една идея по-агресивен и вкара по-тежките удари. В третия рунд Емет два пъти прати Бургос в нокдаун и беше близо до това да го приключи с мощните си попадения, но само издръжливостта на Шейн го спаси. Той даде всичко от себе си, но Емет беше по-добър тази вечер.

Битката стигна до решение, което беше единодушно в полза на Емет - (29-28, 29-28, 29-27). С тази победа Джош навлезе в серия от 3 поредни победи и печели 5 от последните си 6 битки, откакто се върна в категория перо. Бургос от своя страна губи серия от 3 поредни победи и загубата е едва втора в неговата кариера.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес