Зареждане

Джони Уолкър с първо изявление след загубата: Побеждаваш или учиш

Джони Уолкър с първо изявление след загубата: Побеждаваш или учиш
Публикувано на: Януари 17, 2024 в 00:00 ч
Джони Уокър направи изявление след унищожителната си загуба с нокаут във втория рунд от Магомед Анкалаев на UFC Vegas 84.

Уокър излезе бързо и яростно в началния рунд, като се опита да постави Анкалаев на заден план и да изхвърли руския претендент с характерния си див стил на нанасяне на удари. През втория обаче нещата се обърнаха драстично, като Анкалаев контролираше клетката, а атаките на Уокър бяха малко и рядко.

Заклещен в безкраен цикъл на обикаляне наляво, Уокър се придвижи бързо, но Анкалаев нанесе брутален десен удар, който прати бразилеца на земята. След това Анкалаев нанесе удар в носа, който принуди съдията да се намеси малко повече от две минути преди края на рунда.

В социалните медии Уокър коментира бруталното си поражение, като поздрави опонента си и обеща да се върне още по-добър."Побеждаваш или се учиш, нали, тренер!" - гласеше надписът на видеото. "Борейки се с най-добрия в света, една малка грешка ми коства победата. Не си ме направил, за да можеш да ме счупиш, не си ме създал, за да не можеш да ме убиеш! Нека продължим нагоре.

"Добре съм, само една малка драскотина на носа - каза Уокър във видеото, а съпругата му беше до него. "Ще гледам битката си, искам да видя какви грешки съм направил малко по-късно и ще пусна в моя канал в YouTube тук преизчисленията, за да видя какво съм направил погрешно и да говоря повече за битката.

"Това е, което е, ние се бием с най-добрите в света", продължи Уокър. "Аз съм един от най-добрите в света, ще се изправям срещу най-добрите в света. Може да съм аз, може да е той. Така че той имаше по-добра вечер от мен, поздравления за него, Магомед Анкалаев. Надявам се сега да получи пояса. А аз ще продължа да се трудя, да се трудя и да се стремя към войни, да вървя нагоре. Благодаря на всички и ще си взема няколко дни почивка, след което ще се върна в залата, ще се върна по-добър."

Загубата от Анкалаев прекъсна серията от три победи на Уокър, която включваше заслужаващи внимание победи над Йон Кутелаба, Пол Крейг и Антъни " Lionheart" Смит. Въпреки загубата представянето на Уокър все пак беше достатъчно силно, за да го изкачи с едно място нагоре до № 7 в ранглистата в лека тежка категория. Анкалаев остава под № 3, като се намира плътно зад бившите шампиони Джамахал Хил и Иржи Прохазка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес