Зареждане

Джон Джоунс: Отказах да се бия в UFC 300

Джон Джоунс: Отказах да се бия в UFC 300
Публикувано на: Февруари 12, 2024 в 02:00 ч
Шампионът на UFC в тежка категория Джон Джоунс получил предложение от Хънтър Кембъл да се бие на UFC 300. Американецът обаче отказа, тъй като не се чувства напълно здрав.

Юбилейната галавечер UFC 300 ще се проведе през април в Лас Вегас. В момента Джоунс се възстановява от контузия в рамото, която получи преди насрочената първа защита на титлата в тежка категория. "Bones" трябваше да се изправи срещу Стипе Миочич в главната битка на UFC 295 миналия ноември.

Джоунс получи контузия в рамото по време на тренировка, след което битката беше отменена. За момента не се знае точно кога американецът ще се върне в октагона. "Bones" спомена в интервю за  Submission Radio, че се чувства поласкан от офертата за UFC 300, но иска да бъде напълно здрав, когато се върне в октагона.

"Получих обаждане от Хънтър Кембъл, един от водещите адвокати на UFC. Той ми каза: „Джон, осъзнавам, че остават само девет седмици, но ако има някакъв шанс да си здрав, това би било страхотна новина за ММА общността. Ще се върнеш и ще уважиш една от най-големите гали в историята."

Това предложение е чест за мен, но просто не мисля, че съм готов. Пораснал съм, за да вземам такива решения. Имам само още няколко мача. Ще дам всичко от себе си и съм сигурен, че ще се върна 100% здрав.", каза Джоунс пред Submission Radio

Ще успее ли Джоунс да защити титлата в тежка категория ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес