Зареждане

Джинлианг: Уверен съм, че ще спра Хамзат Чимаев

Джинлианг: Уверен съм, че ще спра Хамзат Чимаев
Публикувано на: Октомври 26, 2021 в 02:00 ч
Китайската звезда Ли Джинлианг вярва, че ще се справи с Хамзат Чимаев. Двамата ще се бият този уикенд в главната карта на UFC 267, което ще се проведе в Абу Даби. Чимаев влиза като фаворит в срещата и това не е изненада.

"Borz" ще заложи своя непобеден статут, както и цялата шумотевица, която се вдигна около него. Битката ще бъде първа за чеченеца от 1 година насам. Ли от своя страна идва след впечатлващ успех с нокаут над Сантяго Понзинибио в началото на годината.

Джинлианг успя да се справи с корави бойци и само 1 път е бил приключван в кариерата си. Той е с рекорд 18-6 в ММА и приключва 13 от срещите си. В интервю преди битката "Пиявицата" каза следното:

Хамзат Чимаев е новата звезда на UFC. Всички ние гледахме последните му 3 битки. Всички го обичат. Аз знам какво точно да направя и ще го спра. Той впечатлява много и всички го обичат. 

Аз съм уверен в себе си на 100 %. Ще гo победя и след това ще седна на чафа китайски чай с Дейна Уайт, за да обсъдим бъдещето. 

Разбира се, голяма мечта е да се бия в Китай. Всички го искат. Феновете в Китай не са гледали UFC на живо от доста време и аз искам да се бия пред тях.

Ще успее ли Джинлианг да бие Чимаев ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес