Зареждане

Джейк Пол дари $5 000 на разорена състезателка на UFC

Джейк Пол дари $5 000 на разорена състезателка на UFC
Публикувано на: Юли 1, 2021 в 00:00 ч
Голямата YouTube звезда Джейк Пол реши да помогне на разорена състезателка на UFC. Преди няколко дни Сара Алпар, която се бие в категория петел на UFC стартира кампания в GoFundMe.

30-годишната американка се оплака, че няма пари, за да тренира и да покрива разходите около своя лагер. Тя ще се бие през септември с Ерин Бланчфийлд, но безпаричието я ударило тежко. Сара споделя, че има нужда от $30 000 долара, за да тренира спокойно и да покрие разходите.

В социалните мрежи Джейк Пол сподели, че я е подкрепил с дарение от $5 000 долара. Ето какво написа Пол, след като преведе дарението на Алпар:

Представете си, че новобранец в NBA трябваше да стартира GoFundMe, за да играе. Уведомих Сара, че има моята подкрепа и дарение. За мен е чест и привилегия да помогна на колеги бойци.

Алпар е с рекорд 9-5 в ММА и през 2019 година записа победа в Contender Series, с което спечели договор с UFC. Тя дебютира в края на 2020 година в UFC и загуби от Джесика-Роуз Кларк. За 5 дни Алпар успя да събере $8,951 долара.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес