Зареждане

Джеф Новицки: Джон Джоунс е най-тествания атлет в спорта

Джеф Новицки: Джон Джоунс е най-тествания атлет в спорта
Публикувано на: Февруари 4, 2020 в 08:43 ч
Шампионът на UFC в полутежка категория Джон Джоунс имаше доста проблеми със забранените вещества през годините. Той се провали доста пъти на допинг тестове и получи наказания от USADA. За негов късмет "Bones" беше оправдан миналата година, въпреки че продължи да дава положителни проби. От USADA направиха проучвания и започнаха да твърдят, че положителните проби са в резултат от "пулсирането" на забранените вещества в тялото на Джоунс.

Това ги принуди да го тестват сериозно, както и да го принудят да дава проби и на WADA. Aтлетическите комисии също започнаха да тестват Джон за забранени вещества и миналата година той е бил подложен на 42 теста от USADA, CSAC и NSAC. В социалните мрежи Джеф Новицки реши да коменира това и сподели, че Джоунс е най-тествания атлет в спорта:


През 2019 година Джон Джоунс беше тестван цели 42 пъти от три отделни организации USADA, CSAC и NSAC. Имам 20-годишен опит в антидопинговия свят, това е най-големият обем годишни тестове, които съм виждал на един спортист, в който и да било спорт.

Този уикенд Джоунс ще брани титлата срещу Доминик Рейес в главната битка на UFC 247 в Тексас.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес