Зареждане

Джъстин Гейджи: Махачев не заслужава да е в топ 5

Джъстин Гейджи: Махачев не заслужава да е в топ 5
Публикувано на: Октомври 8, 2021 в 02:00 ч
Бившият временен шампион в лека категория Джъстин Гейджи критикува Ислам Махачев. 32-годишния американец смята, че изгряващата звезда от Дагестан не заслужава да бъде в топ 5 на лека категория.

30-годишния боец от Дагестан трябваше да запише серия от 8 поредни победи, за да заеме 5-тото място в класирането. Това се случи през юли, след като Махачев победи Тиаго Мойсес със събмишън.

В края на месеца Ислам ще срещне голям тест в лицето на Дан Хукър. Двамата ще се бият в Абу Даби. Гейджи смята, че е било лудост Махачев да се издигне толкова високо след победа над Мойсес, който е в последните на топ 15 в дивизията.

Ето какво още каза Гейджи по адрес на Махачев:

Обичам Дан Хукър, обичам да гледам битките му. Добре е, че Ислам Махачев ще се бие с боец от високо ниво. Ние имаме един и същи мениджър с Махачев, но за мен беше лудост да видя как се издига от опашката на класирането, направо на пето място след победа над номер 14 в класирането.

Радвам се, че сега той ще се бие с истински боец. Лично аз не обичам, когато се повишават бойци, които се бият в скучен стил. Независимо дали такъв боец става шампион или не.

В своя акаунт в социалните мрежи Ислам реши да отвърне на Гейджи и написа следното:

Гейджи, май не се радваш, че се приближавам до теб в класирането. 

Заслужава ли Махачев да е в топ 5 ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес