Зареждане

Джаред Кенъниър победи Шон Стрикланд в скучен двубой

Джаред Кенъниър победи Шон Стрикланд в скучен двубой
Публикувано на: Декември 18, 2022 в 04:24 ч
Джаред Кенъниър и Шон Стрикланд оглавиха събитието UFC Vegas 66, което се проведе преди малко в Лас Вегас.

Битката в средна категория между двамата беше последната среща в UFC за вече изминалата 2022 година. Феновете очакваха здрав и интересен двубой, но нещата не се получиха точно така. Кенъниър и Стрикланд си спретнаха технически дуел, в който не искаха да поемат много рискове.

Джаред разчиташе на лоу кикове и удари в тялото, а Стрикланд на крошета в главата. Шон вкара два пъти повече удари в главата на Кенъниър, който от своя страна му вкара в пъти повече лоу кикове и удари в тялото. Срещата се проведе изцяло в стойка и нямаше много изненади.

Кенъниър пресираше с една идея повече, докато Стрикланд предпочиташе да играе на контра. Срещата ще се запомни с няколко тежки крошета от двете страни, но с нищо повече. В края на битката Джаред пусна кръв от носа на Шон, след което битката стигна до решение.

Съдиите бяха раздвоени в отсъждането си и дадоха победата на Джаред с разделно решение - (49–46, 46–49, 49–46). Стрикланд не беше доволен, но той си е виновен, че не тръгна по-агресивно. С тази победа Джаред се връща към успехите, а Стрикланд навлиза в серия от 2 загуби.












Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес