Зареждане

Джаред Кенъниър: Плаках след загубата от Израел Адесаня

Джаред Кенъниър: Плаках след загубата от Израел Адесаня
Публикувано на: Декември 26, 2022 в 00:00 ч
Джаред Кенъниър е плакал, след като загуби в битката за титлата с Израел Адесаня.

38-годишният американец се би за златото в средна категория през юли тази година. Кенъниър загуби с решение и не успя да спечели титлата. Той се завърна по-рано този месец и успя да победи Шон Стрикланд с разделно решение.

Джаред е с рекорд 16-6 в ММА и приключва 12 от срещите си. Той е сред топ бойците в категорията и губи само от Адесаня и Робърт Уитакър в последните си 8 битки за UFC. Кенъниър иска да се бие в претендентска битка, за да стигне пак до златото.

„След двубоя с Адесаня веднага отидох в съблекалнята и се разплаках. Не мисля, че сълзите са слабост. Това е биология, начин за справяне със стреса. Нямах нужда от утеха. Това бяха сълзи на разочарование. Не бях тъжен, а разочарован.

През 2022 г. прекарах около 59 минути в октагона. Това е много добре за мен и ще ми помогне. Бих искал битка, която ще ме доближи до титлата. Сега съм на 3 място в класирането на дивизията. Искам да се боря за мястото на претендент. 

Мога да се бия и в битки, в които да изкарам добри пари. Има достатъчно момчета в топ 10, които бих искал да срещна и да изкарам добри пари.”, каза Кенъниър, цитиран от MMA News.

Трябва ли Кенъниър да се бие в претендентска битка ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес