Зареждане

Джакаре Соуса: Не съм съгласен със загубата, защото спечелих 3 рунда

Джакаре Соуса: Не съм съгласен със загубата, защото спечелих 3 рунда
Публикувано на: Ноември 19, 2019 в 00:24 ч
39-годишният ветеран Джакаре Соуса загуби своя дебют в полутежка категория. Той беше победен в родината си от Ян Блахович миналия уикенд в Сао Пауло. Бившия шампион в средна категория загуби с раздвоено решение и навлезе в серия от 2 поредни загуби.

Соуса печели само веднъж в последните си 4 срещи и не е доволен от решението на съдиите. Бразилеца вярва, че е бил ощетен, защото според него е успял да спечели 3 от рундовете срещу поляка. Ето какво още има да каже за битката Джакаре, който говори пред Combate:


Спечелих първите 3 рунда. Не знам за 4-тия, но 5-тия го загубих. Не успях да победя, но свършихме добра работа. Бях силен и получих сериозен съперник от топа на полутежка категория. Двамата се бихме цели 5 рунда. За съжаление не успях да победя. 

От UFC ми оказаха пълна подкрепа. Казах на UFC, че кашлям без да спра. Това беше 20 дни преди битката и направихме доста тестове. Приемах лекарства, но не исках да го казвам. Дадох най-доброто от себе си, но не успях да победя. Наистина смятам, че спечелих 3 рунда. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес