Зареждане

Douglas Lima: Имам нови трикове за Rory MacDonald

Douglas Lima: Имам нови трикове за Rory MacDonald
Публикувано на: Октомври 25, 2019 в 00:00 ч
Този уикенд в главната битка на Bellator 232 в Кънектикът ще станем свидетели на реванш между Douglas Lima и Rory MacDonald. Двамата ще се бият във финала на турнира в полусредна категория и Lima ще има шанс да си върне титлата, както и да стане милионер.

Бразилеца е в серия от 2 поредни победи с приключване, които го изстреляха към финала и той е готов за своето отмъщение. Douglas идва след феноменален нокаут над Michael Page и в интервю за ММАNews сподели, че има нови трикове за втората битка между него и MacDonald:


Всеки път, в който се биеш с някого 5 рунда, научаваш много за него и за себе си. Това са неща, които оставих на моите треньори, които гледаха първата битка и знаят какво правят. Всичко мина добре и първата ни битка беше добре. Спретнахме си война и беше забавна среща. 

Очаквам и този път да е така. Този път със сигурност ще победя. Трябва да внимавам с ритниците, но определено имаме нови трикове за битката. Готов съм за всичко. Подготвен съм за борба, джиу-джитсу, страйкинг и ще видим как ще започне битката. 

Ще видим какво той е планирал. Не съм гледал много първата ни битка, но моите треньори я гледаха. Мисля, че можех да направя по-добре някои неща. Не съм боец, който си гледа много битките. Знам, че мога да победя всеки боец в моята категория. 

Моето място е на върха в топ 3. Считам себе си за номер 1. Ще оставя на хората да определят това. Ако някой не ми вярва, че съм най-добрия, то тогава нека ме намери. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес