Зареждане

Доналд Тръмп дал 'драконови сили' на Ковингтон преди битката в UFC

Доналд Тръмп дал 'драконови сили' на Ковингтон преди битката в UFC
Публикувано на: Август 13, 2019 в 08:34 ч
Колби Ковингтън е голям фен на президентът на САЩ, Доналд Тръмп. Миналата година той дори му гостува в Белия дом. А последната комуникация между двамата е била миналия уикенд по време на UFC Newark.

Семейството на президента са били в залата, където се е провеждало състезанието и дори са посетили боеца в съблекалнята му.

"Това беше невероятно преживяване. Наистина веднъж в живота. Никой не е получавал такава чест първото семейство да дойде да го гледа. Цялото семейство дойдоха в съблекалнята преди битката и си говорихме. Направо получих драконова енергия от тях.

Нямаше кой да ме спре тази вечер. Нямаше значенеи дали Кинг конг или Годзила беше срещу мен. Нямаше значение дали Роби Лоулър беше най-страховитият боец в категорията - боецът, който уплаши Тайрън Уудли и той заради подут пръст се отказа от реванш с него. Той уплаши Уудли. Уплаши и Бен Аскрен. Всички знаят колко опасен е Роби."
 

След битката Колби е получил и обаждане от Доналд Тръмп.

"След като излязох от клетката, президентът на САЩ ми се обади. Това е историческо, човече. Трябва да напишат книга з атова. Невероятно е. Аз съм първият боец, на когото президентът се обажда след битка."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес