Зареждане

Доналд Серони си даде адреса на фен, който го обиди

Доналд Серони си даде адреса на фен, който го обиди
Публикувано на: Февруари 14, 2020 в 00:00 ч
Боецът, който държи едни от най-впечатляващите рекорди в UFC, Доналд Серони продължава да събира негативи след битката си с Конър Макгрегър. Двамата се биха миналия месец във Вегас, където "The Notorious" се справи с "Cowboy" за 40 секунди. Серони не изглеждаше себе си в тези среща и дори не вкара удар, коeто не е присъщо за него.

Това беше най-бързата му загуба в ММА и феновете веднага започнаха да тръбят, че той се продал, за да вдигнат самочувствието на Макгрегър. Доналд все още не може да се отърве от нагли фенове, които го преследват след загубата. В неговия акаунт в социалните мрежи може да се видят всякакви коментари за неговата последна среща, която го посрами.

Един фен стигна до там, че му предложи да смени професията, защото не го бива в битките. Това вбеси сериозно Серони и той си пусна адреса в социалните мрежи и прикани смелчагата да отиде в неговото ранчо, за да се пробват. Явно това стресна въпросния фен, който не се е явил в ранчото и дори не посмя да отговори на неговото предизвикателство. Доналд е с рекорд 36–14 (1) в ММА и има най-много победи, битки и бонуси в историята на UFC.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес