Зареждане

Доминик Рейес: Уважавам Джоунс, но само като боец

Доминик Рейес: Уважавам Джоунс, но само като боец
Публикувано на: Ноември 25, 2019 в 08:12 ч
Доминик Рейес oпита да покаже уважение към своя опонент Джон Джоунс, но шампиона не беше трогнат от това. Джоунс критикува Рейес за фалшивoто уважение и се закани, че ще го разобличи в клетката. Двамата бойци ще се бият за титлата в полутежка категория на UFC 247, което ще се проведе на 8-ми февруари в Тексас.

Рейес сподели, че за него ще бъде чест да сподели клетката с голям шампион като "Bones", а Джон го критикува, защото Доминик се изказа негативно за личния живот на шампион. Рейес отново реши да покаже уважение, но само към кариерата на шампиона, а не към неговия личен живот:


Мисля, че неговите коментари показват, че той е объркан. Той не знае как да ме приеме. Двамата не сме се срещали. Джоунс не знае дали съм надут. Аз изпитвам голямо уважение към него. Най-вече към неговата кариера като боец и шампион. Не го уважавам толкова като човек. Той обаче все още си е Джон Джоунс. 

Той е най-великия в историята. В момента е номер 1 в света. Ще бъде огромна битка. За мен е голяма възможност да се бия с най-добрия. Наясно съм с това, което той представлява. Уважавам го много. В клетката обаче няма да го уважавам. Двамата ще се бием и той няма да е мой приятел. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес