Зареждане

Дилън Денис критикува Шевченко, защото защитава Джоунс

Дилън Денис критикува Шевченко, защото защитава Джоунс
Публикувано на: Март 29, 2020 в 04:00 ч
Много фенове и бойци съсипаха от критики Джон Джоунс, който преди няколко дни отново беше арестуван. "Bones" за пореден път бил пиян зад волана, а на всичкото отгоре стрелял с пистолет и не си платил застраховката. Сега го грозят сериозни неприятности и той застава пред съда в началото на следващия месец. Валентина Шевченко беше един от малкото негови колеги, които го защитиха.

Двамата се биха в една вечер на UFC 247 през февруари и защитиха титлите си. Джоунс и Шевченко се снимаха заедно и тя сподели, че не трябва да го критикуваме, защото той е мил и благороден човек. Дилън Денис, който е върл враг на Джоунс не смята така. В своя акаунт в социалните мрежи "El Jefe" критикува Шевченко, а малко по-късно изтри своя пост. Ето какво сподели Денис към Валентина:


Няколко пъти шофира пиян. Джоунс не просто излага собствения си живот на опасност, но и живота на другите. Може би трябва да поговорите с малко дете, на което родителите са убити от пиян шофьор, а  са били напълно невинни. Тогава може би ще преосмислите това - благороден човек




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес