Зареждане

Дилън Денис: Хабиб не харесва жени, а мъже във вана

Дилън Денис: Хабиб не харесва жени, а мъже във вана
Публикувано на: Август 27, 2021 в 02:00 ч
Дилън Денис си намери причина отново да се заяжда с Хабиб Нурмагомедов. Наскоро "The Eagle" сподели пред медиите в Русия, че най-ненужните хора в ММА, са момичетата около клетката.

Това накара Денис да пусне меме, с което показва, че Хабиб не иска жени около клетката, а мъже във ваната. Въпросната снимка с ваната е от преди години и често Нурмагомедов търпи подигравки за нея.

Във ваната Хабиб е заедно със своите приятели от детството. В ислямската религия мюсюлманите се водят братя и Хабиб явно не вижда нищо притеснително в тази фотография.

На запад обаче много хора смятат това за гейска постъпка и се присмиват на бившата звезда на UFC. В последнo време Хабиб търпи доста критики. Медиите му задават неудобни въпроси, а Нурмагомедов се подвежда и не отговаря правилно.

Първо той си навлече гнева на хората от Афганистан. Хабиб сподели, че няма нищо общо с тях, но след това им се извини, защото го налазиха с обиди в социалните мрежи.

Сега и Денис го нападна за изказването му за момичетата около клетката. Хабиб нападна Денис след битката с Конър Макгрегър през 2018 година. Това е причината Денис да обижда Хабиб и до днес.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес