Зареждане

Дейна Уайт: Времето застигна и Тони Фъргюсън

Дейна Уайт: Времето застигна и Тони Фъргюсън
Публикувано на: Май 17, 2021 в 00:00 ч
Тони Фъргюсън записа 3-та поредна загуба и отново се представи трагично в клетката на UFC. 37-годишния ветеран беше доминиран от Бенеил Дариуш и загуби със съдийско решение миналия уикенд в Тексас.

"El Cucuy" не успя да се противопостави на своя съперник и отново изглеждаше зле. Фъргюсън тръгна по стъпките на Тайрън Уудли и има голяма вероятност да го уволнят от UFC. Тони се представя много слабо в последните си 3 битки, в които не прилича на себе си.

Дейна Уайт, който е президент на UFC не знае какво ще правят с Фъргюсън. Пред медиите Уайт сподели, че годините си казват думата при Фъргюсън и бъдещето му е неясно:

Тони Фъргюсън имаше 3 тежки рунда и не успя да спре събарянията. Не успя да се противипостави на Дариуш, който го държеше на земята. Фъргюсън имаше тежка вечер. 

Не знам. Ще видим какво ще стане с него. Времето застига всички нас и определено удари Фъргюсън. Той е много корав боец. 

Дариуш направи ключ на крака му и глезена определено беше наранен. Неговия глезен беше подут в остатъка от битката им. Тони обаче продължи да се бие въпреки всичко. Няма отказване в този пич. Той е корав боец.

Какво следва за Фъргюсън ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес