Зареждане

Дейна Уайт: Искам Чимаев да се бие, но няма виза

Дейна Уайт: Искам Чимаев да се бие, но няма виза
Публикувано на: Август 13, 2020 в 14:21 ч
Непобеденият чеченец Хамзат Чимаев няма търпение пак да влезе в клетката. 26-годишния боец направи 2 битки в 10 дни и успя да ги спечели с приключване в Абу Даби. Той успя да си спечели доста фенове след тези две победи в първия рунд. Чимаев влезе в историята като първия боец на UFC, който печели 2 срещи в 10 дни.

Младия талант печели всички свои битки в ММА с приключване и неговата статистика е 8-0 в клетката. Дейна Уайт стана голям фен на Чимаев и искаше да го включи този уикенд в UFC 252, но за съжаление Хамзат няма виза. Президента на UFC сподели, че в момента работят усилено, за да му изкарат виза. Ето какво още каза Дейна:

Работим по въпроса. Знаете, че искам Чимаев да се бие. Искам го в клетката. Искам да дойде в САЩ и да се бие. Ще видим какво ще стане. Хамзат иска да се бие и хората искат да се бият с него. Работим по неговата виза, за да го вкараме в САЩ. Знаете, че в момента това не е лесно. 

Чимаев иска да е бие често и вече е в залата, но завръщането му ще се забави и вероятно ще стане следващия месец в Абу Даби.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес