Зареждане

Дейна Уайт и Макгрегър се молят за бащата на Хабиб

Дейна Уайт и Макгрегър се молят за бащата на Хабиб
Публикувано на: Май 14, 2020 в 08:16 ч
Конър Макгрегър реши да загърби враждата си с Хабиб Нурмагомедов за сега, след като стана ясно, че бащата на Хабиб, Абдулманап е в критично състояние в Москва. От RT sport споделиха, че Абдулманап е в кома и явно има сериозни сърдечни проблеми. Дейна Уайт и Макгрегър пуснаха изявления в социалните мрежи, с които подкрепиха семейството на шампиона.

Животът е доста интересно нещо и до преди броени часове Хабиб и Макгрегър се обиждаха в социалните мрежи, а сега всичко се обърна. В миналото Макгрегър засипа с обиди Абдулманап, а сега показа съчувствие и ето какво написа в социалните мрежи за легендарния треньор, който се бори за живота си:


Макгрегър: Моля се за възстановяването на Абдулманап Нурмагомедов. Той е отговорен за създаването на много шампиони в различни дисциплини. Истински боен гений. Много се натъжих от тази новина. Моля се за семейство Нурмагомедови.

Ето и посланието от президента на UFC:

Уайт: Абдулманап Нурмагомедов е истински боен артист, който живее живот на гордост, чест и уважение. Той е вкарал същите ценности и в своя син още от ранна възраст и винаги беше в неговия ъгъл през цялата му кариера. Знам колко близък е Хабиб с баща си и съм тъжен да чуя за сегашното му състояние. Мислите ми са с Абдулманап и семейство Нурмагомедови, докато той продължава да се бори. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес