Зареждане

Дейна Уайт: Хабиб и Сейнт Пиер нямат интерес за битка

Дейна Уайт: Хабиб и Сейнт Пиер нямат интерес за битка
Публикувано на: Януари 18, 2021 в 07:00 ч
Дейна Уайт сложи точка на сагата между Хабиб Нурмагомедов и Джордж Сейнт Пиер. В последните няколко години слуховете за битка между тях не спираха, след като "The Eagle" го предизвика. Двамата преговаряха за битка в лека категория, но от UFC не им дадоха зелена светлина. Това разгневи Сейнт Пиер и той обяви, че се оттегля от ММА преди 2 години.

Тази година "Rush" ще стане на 40 години, а Нурмагомедов също обяви, че спира със спорта. Дейна Уайт обаче не спира да го убеждава да се бие и непобедения боец е загатнал, че може да се завърне.

Той обаче щял се бие в лека категория и вече няма интерес към Сейнт Пиер, който също нямал интерес. Ето какво още каза Уайт по темата за битка между Хабиб и Сейнт Пиер:

Няма да има битка между Хабиб Нурмагомедов и Джордж Сейнт Пиер. "GSP" така и не се появи. Хабиб няма интерес към тази битка. 

От това, което чух днес, Сейнт Пиер също няма интерес. Това показва, че всичко около битка между тях е приключило. 

Хабиб ще бъде в ъгъла на своя братовчед в сряда и след това напуска Абу Даби. Аз ще се прибера във Вегас в неделя. Двамата ще се видим отново в Лас Вегас. Той ми каза, че няма да задържа развитието в категорията.

Явно ще трябва да изчакаме още седмица, за да видим какво ще се случи с лека категория.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес