Зареждане

Деймиън Мая иска последна битка в UFC с Нейт Диаз

Деймиън Мая иска последна битка в UFC с Нейт Диаз
Публикувано на: Юни 15, 2021 в 00:00 ч
Бразилската легенда Деймиън Мая иска още 1 последна битка в UFC. Преди няколко дни той загуби от Белал Мохамед в Аризона. В срещата им Мая отчаяно опитваше да пренесе боя на земята, но не успя.

Той загуби с решение в битка, в която не впечатли с нищо. Дейна Уайт разкри, че това е последна битка за 43-годишният брaзилец в UFC. Мая навлезе в серия от 2 поредни загуби и вярва, че има още 1 битка, която да направи.

Деймиън пусна изявление в социалните мрежи и си пожела битка с друг ветеран в лицето на Нейт Диаз. Пред медиите Нейт похвали Мая и сподели, че иска да се бие с него.

Явно Мая е трогнат от похвалите на Диаз и сподели, че го уважава и иска точно срещу него да излезе за последен път. В своя акаунт в социалните мрежи опитният ветеран призова UFC за 1 прощална битка:

Опитвах здраво, но за съжаление не успях да покажа най-доброто. Бях ядосан, но въпреки това опитвах до самия край. Това вече е минало. Вече гледам напред и времето лети бързо, а аз няма да правя това още дълго. 

Нейт Диаз, видях какво каза за мен и аз също мисля, че си страхотен. Ти си велик и истински и аз уважавам това. Знам, че имам още 1 битка в себе си и не е тайна, че чувствам UFC като дом и там искам да завърша кариерата си. 

Не знам дали ще ми дадат този шанс, но ако го направят, тогава искам да е срещу Нейт. Той е боец, който излиза да се бие и аз го уважавам. Имам дълга кариера и се бих с почти всички.

Ако ще се бия още веднъж, тогава не искам да е срещу боец, който не уважавам. Ако Нейт и UFC го искат, тогава това ще бъде моя последен танц. 

Ще се съгласи ли Уайт да даде последна битка на Мая в UFC ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес