Зареждане

Demetrious Johnson: Искам да спечеля титлата в ONE

Demetrious Johnson: Искам да спечеля титлата в ONE
Публикувано на: Ноември 26, 2018 в 10:36 ч
Бившия шампион на UFC в категория муха Demetrious Johnson премина в ONE, но неговите постижения остават и е малко вероятно да бъдат повторени. Той записа цели 11 поредни защити на титлата и след като загуби от Henry Cejudo реши, че няма повече какво да доказва и беше използван като разменна момента между UFC и ONE и беше преотстъпен, за да може Ben Askren да премине в UFC. Днес DJ вече е мотивиран и вярва, че няма да е лесно в ONE, но смята да спечели титлата и в тази организация:



Искам да стана шампион в ONE, но знам, че няма да е лесно. Това най-вероятно ще бъде най-трудния ми път към титла в кариерата ми. Причината за това, което казвам е че вече съм доста по-стар. Трябва да се грижа за тялото си. Вече трябва доста да пътувам и да се изправям срещу свежи и нови опоненти. Всички си мислят, че ще дойда тук в ONE и ще изчистя категорията и дори ще унищожа всички. Ще има доста войни и битки в клетката. Искам да се бия и да нямам контузии, но не се залъгвам, че ще ми е лесно.

Знам, че бойците тук са корави. Наясно съм с това, че те са готови за мен. Всеки ще е мотивиран и ще искада ме победи и да изгради име благодарение на победата си. Нямам търпение да се изправя срещу тези предизвикателства и да видим какво ще се случи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес