Зареждане

Davi Ramos: Makhachev не е срещал боец като мен

Davi Ramos: Makhachev не е срещал боец като мен
Публикувано на: Септември 6, 2019 в 04:00 ч
Качил: DoloR
Опасният бразилец Davi Ramos среща най-трудното предизвикателство в кариерата си. Той ще се бие срещу Islam Makhachev този уикенд в Абу Даби и няма да му е лесно. Ramos се намира в серия от 4 поредни победи, като 3 от тях са със събмишън. Makhachev от своя страна е в серия от 5 поредни победи, но това не плаши бразилеца и той е уверен преди битката си.

Davi вярва, че Makhachev не е срещал опонент като него в своята кариера и не се плаши от неговите умения на земята. Бразилеца е уверен, че няма да бъде събмитнат от своя опонент и е готов за всичко, което той му предложи в клетката:


Той никога не се е бил срещу опонент като мен. Да, бил се е срещу добри бойци и има нокаут над добър бразилец, но не е срещал боец като мен. Да, разбира се, че искам да се бием на земята, защото там е моят дом. Нека видим дали ще успее. Мисля, че те няма да искат битка на земя, а в стойка. Ще видим. 

Аз съм готов за всичко и съм готов да бъда шампион. Ако ще ставам шампион, то тогава няма как да разчитам само на джиу-джитсу. Трябва да съм готов за всичко и за това съм дошъл. Да, Makhachev има добра игра на земята, но няма да ме накара да се предам. Абу Даби не е негов дом, а мой. Аз идвам тук всяка година и познавам всичко тук.  



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес