Зареждане

Дъстин Порие: Конър Макгрегър е със слаба психика

Дъстин Порие: Конър Макгрегър е със слаба психика
Публикувано на: Юли 24, 2021 в 02:00 ч
Дъстин Порие вярва, че Конър Макгрегър е бил слаб психически в трилогията им. Двамата се биха по-рано този месец в Лас Вегас. В срещата им видяхме как Порие успя да нарани Макгрегър в стойка, а изненадващо Конър приложи гилотина на своя съперник.

Срещата се пренесе на земя, където доминацията от Дъстин продължи. В края на рунда двамата отново бяха в стойка и Макгрегър си счупи крака. Така след първия рунд лекарите прекратиха битката и Порие беше обявен за победител чрез технически нокаут.

Конър веднага започна да говори за 4-та битка и не пропусна да обиди Порие и неговата съпруга. Конър използва лют траш толк преди и след битката и това му донесе много критики.

В крайна сметка Дъстин спечели трилогията и сега ще се бие за титлата в лека категория. В интервю за медиите в САЩ "The Diamond" сподели следното за последната битка с голямата звезда на UFC:

Още от самото начало усетих, че е слаб психически. От негова страна това са оправдания и не искам да гледам какво се говори, защото вече съм при семейството си. Това си е победа в моята статистика. Знам, че направих това, което трябваше да направя в битката, преди битката и в тренировъчния си лагер. 

Дадох всичко от себе си и влязох в клетката. Всичко беше шум от негова страна. Здрав съм, в безопасност съм, върнах се у дома, имам още една победа в рекорда си и все още съм претендент номер 1, така че това са факти. Макгрегър се оправдаваше и след втората ни битка. Той се готвил да се боксира. 

Конър не бил съсредоточен върху ММА. Той се готвил за бой с Мани Пакиао. Знаете, много причини, много оправдания. Не знаех, че си е счупил крака, защото се удряхме. Той падна и аз продължих да го удрям. Не знаех, че неговия крак е счупен и разбрах за това в края на рунда. 

Тръгнах към моя ъгъл, след което се обърнах и видях, че си държи крака, който висеше. Не разбрах в кой момент си счупи крака. Видях хората от моя ъгъл и им казах, че всичко приключи, защото Макгрегър е със счупен крак.

 Не мога да кажа дали е имал контузия или е нямал. В своя телефон той може да е запазил куп снимки, на които е с увит бинт около глезена. Това може да му е било като план Б.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес