Зареждане

Дарън Тил със смела прогноза за двубой този уикенд между Усман и Чимаев

Дарън Тил със смела прогноза за двубой този уикенд между Усман и Чимаев
Публикувано на: Октомври 18, 2023 в 00:00 ч
Дарън Тил изрази мнението си за това какво ще се случи, когато Камару Усман се изправи срещу Хамзат Чимаев този уикенд.

В събота вечер Хамзат Чимаев ще се бие с Камару Усман в главното събитие на UFC 294. "Borz" първоначално трябваше да се бие с Пауло Коста, но бразилецът отпадна поради контузия. Сега той ще се изправи срещу Усман в мач, който мнозина чакат да видят от доста време.

На този етап никой не знае какво да очаква от двубоя, предвид факта, че той се провежда в кратък срок предизвестие. Въпреки това Чимаев е смятан за фаворит в залаганията, като натискът за представяне е върху неговите плещи.

Според близкия му приятел Дарън Тил срещата няма да е особено оспорвана, въпреки че Усман е бивш световен шампион.

Тил подкрепя Чимаев

"Обичам Хамзат - Бог да го благослови", заяви Тил. "Усман има топки, но аз просто мисля, че Хамзат ще го прегази - наистина. Колкото и да съм му приятел, толкова съм и най-големият му фен - на Хамзат. Мисля, че той ще прегази Усман. Цялото ми уважение към него. Той е велик, но да - мисля, че Хамзат ще го прегази. Съжалявам, че го казвам."

Дарън Тил и Хамзат Чимаев са близки приятели, така че е логично това да е неговата гледна точка за битката с Усман. В същото време "The Nigerian Nightmare" направи кариера, като доказваше на хората, че грешат, и ще бъде жаден да го направи отново в Абу Даби.

Съгласни ли сте с оценката на Дарън Тил?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес