Зареждане

Дарън Тил: Може да се върна в UFC, само за да победя Дю Плесис

Дарън Тил: Може да се върна в UFC, само за да победя Дю Плесис
Публикувано на: Август 21, 2024 в 14:00 ч
Дарън Тил отправи отговор към Дрикус дю Плесис, тъй като двамата бивши врагове продължават да се заяждат в социалните мрежи.

В момента Дрикус дю Плесис е на върха на света. Той е действащ шампион на UFC в средна категория, след като запази пояса срещу Израел Адесаня миналия уикенд. Сега във въздуха витае голямо вълнение, тъй като феновете очакват да видят какво ще последва за южноафриканския шампион.

Някой, който е бил в клетката с дю Плесис, е не кой да е, а Дарън Тил. Бившият претендент за титлата в полусредна категория на UFC се би и загуби от Дрикус, преди да напусне UFC.

Миналата седмица той отдели време, за да предложи на Израел Адесаня няколко съвета за това как да се справи с дю Плесис. Вследствие на това шампионът се подигра с ливърпулеца в социалните мрежи.







Дю Плесис: Някакъв съвет за победата над Изи? Моля те, тренирай ме, всеки съвет ще ми помогне.

Тил: Все още си лайно. Твоят стил работи добре за теб, поздравления, радвам се за победата ти... но все пак си оставаш лайно. Може да се върне в UFC само за да бия DDP.

Има доста голям шанс тези двамата никога повече да не се бият един срещу друг. Все пак би било чудесно да видим Тил отново в UFC - въпреки че е почти сигурно, че няма да получи незабавен шанс за титла.

Бихте ли се заинтересували да видите Дрикус Дю Плесис и Дарън Тил да се сбият отново в UFC? Кой според вас трябва да получи следващия шанс за титлата в средна категория?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес