Зареждане

Dana White вярва, че Cyborg иска да напусне UFC, за да получава по-лесни битки

Dana White вярва, че Cyborg иска да напусне UFC, за да получава по-лесни битки
Публикувано на: Юли 29, 2019 в 12:00 ч
Dana White вярва, че Cyborg иска да напусне UFC, защото в най-голямата ММА организация няма лесни битки, а тя търси точно такива и ще ги намери на друго място. От доста време има напрежение между двамата и те не спират да се нападат. White няма търпение да организира втора битка между Cyborg и Amanda Nunes за титлата в категория перо, но се опасява, че Cris се страхува. Cyborg обвинява White в лъжи и тормоз и двамата скоро няма да се разберат. Ето какво е мнението на Dana за Cyborg, която вече е свободен агент:


Гледах нейната битка тази вечер срещу Spencer и предишната срещу Nunes и не обвинявам Cyborg, че не иска втора битка с Amanda Nunes. Cyborg е в играта дълго време и мисля, че е към своя залез. Мисля, че тя ще търси по-лесните битки, в което няма лошо. През годините много бойци напуснаха, за да търсят по-лесното. Не съм критичен към нея, но това са факти. 

Определено ще направим втора битка с Nunes, ако Cris има желание. Amanda  не спря да ме тормози за реванш по време на събитието в Канада. Всеки път, в който говоря Cyborg си мисли, че съм критичен към нея, но това не е така, защото такива са фактите. Идва определен момент, в който годините натежават и щеше да бъде много различно, ако в клетката беше Nunes, а не Spencer. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес