Зареждане

Dana White и Ronda Rousey опитали да измъкнат Jeremy Stephens от ареста срещу $150 000

Dana White и Ronda Rousey опитали да измъкнат Jeremy Stephens от ареста срещу $150 000
Публикувано на: Септември 20, 2019 в 11:28 ч
Качил: DoloR
Jeremy Stephens се състезава под банера на UFC вече 12 години и този уикенд отново ще влезе в клетката. Той ще се бие срещу Yair Rodriguez в главната битка на събитието в Мексико. Преди няколко години Jeremy се готвеше за битка втора битка с Din Thomas на UFC on FX 5, но срещата им пропадна, защото Stephens беше арестуван. Тогава той беше обвинен в това, че заедно с негов приятел пребили човек почти до смърт.

Президента на UFC Dana White и бившата шампионка в категория петел на UFC Ronda Rousey опитали да измъкнат Jeremy Stephens, но ударили на камък. Тази интересна история беше разказана от бившият боец на UFC Chael Sonnen по време на предаването им с Helwani. Ето какво още сподели той от времето, в което Dana и Ronda тръгнали със 150 000 долара да измъкват Stephens от ареста:


Dana правеше бизнес с Ronda Rousey. По онова време White взел със себе си Rousey и $150 000 и заедно тръгват, за да измъкват Jeremy Stephens от ареста. Ronda ми разказа тази история и сподели, че не са успели да го измъкнат. Представете си това за секунда. 

Първо, как Dana White намери на момента $150 000 ? Втора, Dana и Ronda влизат през вратата в опит да измъкнат Stephens. Просто си го представете. Влиза Dana White и казва " Хей, това е моето момче и си го искам ".



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес