Зареждане

Dana White: Henry Cejudo ще брани титлата срещу Joseph Benavidez

Dana White: Henry Cejudo ще брани титлата срещу Joseph Benavidez
Публикувано на: Юли 17, 2019 в 18:00 ч
Henry Cejudo и Urijah Faber започнаха да говорят един за друг и да си готвят битка за титлата в категория петел. Cejudo е двоен шампион на UFC и в последната си битка успя да спечели титлата в категория петел на организацията. "Triple C" защити титлата си в категория муха през януари тази година с победа над TJ Dillashaw и сега Dana White се надява, че Cejudo ще се завърне скоро, за да се бие срещу Joseph Benavidez, за да защити отново титлата си в категория муха, а чак тогава да мисли за битки в категория петел:


Joe Benavidez ще бъде следващата защита на титлата за Cejudo в категория муха. Искам от него да се бие в категория муха, а след като го направи ще мислим за друга битка. Мисля, че Cejudo е боец, който може да се бие и в двете категории. Ще му позволим да държи титлите, но само ако иска да ги брани. 

Faber изглеждаше добре. Не е важно само кой победи, а и начина, по който го победи. Мисля, че той изглеждаше невероятно в своя град. Не знам дали ще се бие с Henry Cejudo. Ще видим какво ще стане.


Benavidez успя да победи Cejudo с раздвоено решение през 2016 година. В момента Joe се намира в серия от 3 поредни победи и тази година успя да победи Dustin Ortiz и Jussier Formiga. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес