Зареждане

Dana White: Andrade е звяр, но хората подценяват Namajunas

Dana White: Andrade е звяр, но хората подценяват Namajunas
Публикувано на: Май 11, 2019 в 00:00 ч
Президента на UFC, Dana White няма търпение да гледа битката между Rose Namajunas и Jessica Andrade, които ще се бият след броени часове в главната битка на събитието в Рио. White осъзнава, че Jessica е звяр и опасен опонент, но според него хората отново подценяват шампионката Namajunas, която може да ги изненада:



Това е много труден мач за Rose, защото Andrade е абсолютен звяр. Много хора си мислят, че Andrade ще прегази Rose, но да не забравяме, че Rose успя да победи Joanna Jedrzejczyk и то два пъти. Rose изглежда по-добре с всяка следващата битка и успя да си проправи път, а след това и да победи Jedrzejczyk. Това е една от тези битки, в които си нямам идея какво ще се случи. 

Разбирам, че Rose е аутсайдер и виждам защо, но според мен хората пак я подценяват. Много хора не искат да се бият там, защото феновете са враждебни и също се страхуват от това съдиите да не го порежат. Ние се обадихме на Rose Namajunas и казахме, че ще брани титлата си в Бразилия срещу Andrade, а тя дори не показа емоция. Прие битката, без да каже нищо и затова я уважавам.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес