Зареждане

Cynthia Calvillo обвини менструацията си за провала на кантара

Cynthia Calvillo обвини менструацията си за провала на кантара
Публикувано на: Ноември 17, 2018 в 21:03 ч
Cynthia Calvillo ще се бие срещу Poliana Botelho по-късно днес на събитието UFC Fight Night 140, което ще се проведе в Аржентина. На кантара преди битката обаче Calvillo изглеждаше доста зле и едвам се движеше. Тя се провали и беше с килограм по-тежка, но въпреки това Botelho остана в двубоя и ще вземе 20% от хонорара на Calvillo. Днес тя реши да поговори за причината, която е довела до този провал:


Това, което се случи е че цикълът ми дойде тази седмица. Бяхме подготвени за него, защото се бяха появили сипмтомите, но за съжаление станахме в 5:30 сутринта и все още имах да сваля 1 килограм. Опитвахме от 5:30 до 8 сутринта, но не успявах да сваля нищо. Опитахме всички, но не успявах да се изпотя. Дори когато стъпих на кантара си бях със същото тегло с което се събудих в 5:30 сутринта. Те решиха да ме спрат в 9 сутринта и не му позволиха да опитвам повече. Не искаха да ме мъчат повече, защото трябваше да се бия.

Това е случи около провала ми на кантара. Опитахме да се подготвим за това, но за съжаление тялото ми не се потеше и задържаше вода заради моят цикъл.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес