Зареждане

Curtis Blaydes: Искам да съм следващия Khabib, но при тежките

Curtis Blaydes: Искам да съм следващия Khabib, но при тежките
Публикувано на: Септември 8, 2019 в 09:10 ч
Качил: DoloR
Curtis Blaydes отново впечатли в клетката, след като победи с технически нокаут Shamil Abdurakhimov в Абу Даби на UFC 242. Бръснача заложи на събаряния и не даде никакви шансове на своя опонент, а във втория рунд му счупи носа с брутален лакът и това принуди рефера да спре срещата, в която дагестанеца не оказа никаква съпротива.

Това беше втора поредна победа за Blaydes, който има само две загуби в ММА от Francis Ngannou. Blaydes е впечатлен от играта на шампионът Khabib Nurmagomedov и иска всички да се страхуват от неговата игра на земя, както се страхуват от тази на Khabib:


Вкарах му този тежък удар с лакът и му счупих носа. Аз знаех, че той не иска повече да се бие с мен, защото започна да се държи за носа и това показа, че иска да се измъкне от ситуацията Искам да съм следващия Khabib, но в тежка категория. Искам да свалям моите опоненти на земята и да ги измъчвам там. 

Искам всички да се страхуват от мен и да държат ръцете си ниско, за да не ги съборя. Видяхме как McGregor държеше ниско ръцете си и Khabib успя да го прати в нокдаун. Искам моите опоненти да ги е страх от това да не ги съборя на земята. 

Надявам се, че хората ще започнат да говорят за мен и ще споделят и харесват моите битки. Искам да се бия с Junior dos Santos, защото за мен няма по-смислена битка. Свърших си работата и мисля, че заслужавам битка за титлата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес