Зареждане

Cris Cyborg: Присмивам се на лъжльото Dana White

Cris Cyborg: Присмивам се на лъжльото Dana White
Публикувано на: Юли 26, 2019 в 09:29 ч
Нападките между Cris Cyborg и Dana White няма да спрат скоро. В момента бразилката има само една битка от своя договор с организацията и след този уикенд тя става свободен агент. Cyborg излиза срещу Felicia Spencer в Канада на UFC 240, а след това ще разглежда оферти от други организации. Dana White се опитва да уреди втора битка между нея и Amanda Nunes и е готов да предложи договор за 1 битка на Cyborg, но няма не вярва на нито една дума от устата на лъжльото Dana White и му се присмива:


Dana White винаги лъже и аз просто му се смея. Фокусирана съм върху себе си и това, което правя. Знам, че истината ще излезе наяве. Ще се изненадам ако Dana White каже нещо хубаво за мен. Той говори срещу мен през цялата ми кариера. Сега, когато го видя само му се присмивам. Това е просто бизнес и той загуби за UFC, а аз не трябва да се занимавам с него. 

Оправям се с други хора в UFC. Трябва да остана професионалист. Трябва да следвам плана и да победя този уикенд. Винаги се бия със сърце. Това е нещото, което ме направи шампион. В моята последна битка, точно това ме накара да загубя, но така го чувствах и така ще го правя. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес