Зареждане

Cris Cyborg получи боксов лиценз в Калифорния, възнамерява да се пробва на ринга

Cris Cyborg получи боксов лиценз в Калифорния, възнамерява да се пробва на ринга
Публикувано на: Септември 7, 2017 в 15:00 ч
 
Conor McGregor не е единственият високопрофилен атлет на UFC, които иска да се пробва в бокса.
 
Cris Cyborg подаде молба за боксов лиценз към Калифорнийската държавна атлетическа комисия (CSAC) и в крайна сметка го получи, потвърди Ariel Helwani за MMA Fighting.
 
Cyborg, шампионка в категория перо на UFC, наистина възнамерява да се пробва на боксовия ринг при 70-килограмовите. 
 
Наскоро Cyborg заяви, че договорът й с UFC изтича през октомври. Понастоящем тя няма сключен договор за след това, но UFC има едногодишен прозорец за преговори, защото тя е шампион, съобщи Helwani.
 
 
От UFC се опитват да уредят битка между Cyrbog и бившата шампионка в категория петел Holly Holm за титлата в категория перо, но все още има доста пречки за изчистване, според Helwani.
 
32-годишната Cyborg спечели титлата в UFC, след като победи Tonya Evinger с TKO в третия рунд на битката им в UFC 214 през юли. Бразилската машина не е загубила ММА битка от 2005-та година, когато това стана в дебюта й. Cyborg (18-1, 1NC) е завършила всяка от опонентките й чрез КО или TKO от 2008-ма година насам. Тя се утвърди като най-господстващата жена в историята на смесените бойни изкуства.
 
Сега изглежда, че тя планира да пренесе своите умения в света на бокса. Cyborg тренира с двукратната олимпийска златна медалистка Claressa Shields и излезе заедно с нея за битката й срещу Nikki Adler в Мичиган в началото на миналия месец.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес